Блогът на Д-р Шакола

иглотерапия, психотерапия, биофийдбек терапия, коучинг

За нас

Д-р Валерий Шакола лекар-иглотерапевт, психотерапевт.
Завършил съм Военно – Медицинска Академия в Санкт Петербург Русия, Курс за следдипломна квалификация по акупунктура (иглотерапия) в МУ София и Санкт Петербургска Академия по следдипломно обучение, отделение по рефлексотерапия  при проф. А.Качан. „Основен курс по хипноза” към Българска асоциация по приложна психология  – при психолог Милен Николов. Позитивна Психотерапия 2013г.

НЛП практик 2012, НЛП мастър практик 2014 към НЛП България, Профессионален Коуч към Българска Коучинг Академия с треньор Лора Арнаудова.
Член съм на БЛС, Българското Дружество по иглотерапия, Дружество по Позитивна Психотерапия в България, Българска Асоциация по Хипноза.
От 2000 г. съм хонорован преподавател в квалификация “Мениджмънт в рекреацията” към Центъра за следдипломна квалификация на ВИНС Варна в специалност “Мениджмънт в рекреацията” и в курс “Лечебно-възстановителен масаж”.
Участвал съм в организиране и изпълнение на оздравителна програма с елементи на китайска гимнастика и методи на рефлексотерапия за деца и възрастни, в конгреси и конференции по акупунктура, позитивна психотерапия, кинезитерапия, рехабилитация.
Провеждам тренинги за развитие на Памет и внимание, семинари по Практическа психология.
Лекувам с иглотерапия от 1988г.
Вегетарианец.

Маруся Маринова

NLP Life Coach

Казвам се Маруся Маринова и съм лайф коуч. Приемам промяната като предизвикателство и необходимото излизане извън матрицата на нашият ум. Това ме мотивира да откривам в моите клиенти най-силните ресурси, талант и креативност, като им помагам да преодолеят страховете си, да осъзнаят и контролират емоциите си, да имат живот без ограничения и свободно да се движат към целите си.

Това, което е специфично в моята работа е създадената от мен система за лична трансформация, изградена от 3 стълба:

  • психологически коучинг за личен ръст и промяна
  • невролингвистично програмиране за освобождаване и преработване на страхове и ограничения
  • биофийдбек апарат за изграждане на продуктивни навици за фокус, контрол и управление на състоянията чрез мониторинг на всичко, което се случва по време на всяка сесия.

Благодарение на тази три месечна програма, моите клиенти получават доказани стратегии, за да изградят пълноценен живот във всички сфери, постигат пълноценни взаимоотношения, увереност, кариерен ръст и здраве.

Убедена съм, че всеки човек има невероятен потенциал да сбъдва живота си в неговата най-добра версия!

Завършила съм Медицински Колеж към МУ Варна 1988г,

Обучение по Позитивна Психотерапия 2008г, Фамилно консултиране и терапия 2009г. към Дружество по Позитивна Психотерапия в България.

Biofeedback  Mind Reflectione GSR терапия – апарат за биологична обратна връзка.

НЛП практик и НЛП мастър практик към НЛП България, Професионален Коуч, НЛП Личен коуч и Коучинг практика като част от Сертификационна програма на Българска Коучинг Академия (БКА) с треньор Лора Арнаудова.

Сертифициран НЛП Коуч от  БКА към Обществото по НЛП на д-р Ричард Бандлър

Това е до днес, вярвам че ще продължи…

Като екип
Много време посещавахме различни курсове, пробвахме различни практики, учихме се от много и прекрасни хора и най- важното изпробвахме наученото върху себе си. Сега сме сигурни, че всичко това работи и сме готови да го споделим с вас. Нашите различни подходи и методи само обогатяват общата практика. Ние не спираме дотук, защото както казва поговорката: “ Човек се учи, докато е жив „!
В нашето малко интернет пространство даваме за вас интересна информация и се надяваме, че всеки, който е влязъл тук е намерил нещо за себе си или се е вдъхновил за промяна. Радваме се, че сме докоснали всеки от вас и че споделяме пътя си заедно!
Благодарим Ви!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

TopBack to Top