За нас

Д-р Валерий Шакола лекар-иглотерапевт, психотерапевт.
Завършил съм Военно – Медицинска Академия в Ленинград, Курс за следдипломна квалификация по акупунктура (иглотерапия) в МУ София и Сант-Петербургска Академия по следдипломно обучение, отделение по рефлексотерапия – при проф. А.Качан, „Основен курс по хипноза” към Българска асоциация по приложна психология  – при психолог Милен Николов. Позитивен Психотерапевт 2013г, НЛП практик 2012, НЛП мастър практик 2014 към НЛП България, Профессионален Коуч към Коуч Академия България с преподавател Лора Арнаудова.
Член на БЛС, Българското Дружество по иглотерапия, Дружество по Позитивна Психотерапия в България, Българска Асоциация по Хипноза.
От 2000 г. съм хонорован преподавател в квалификация “Мениджмънт в рекреацията” към Центъра за следдипломна квалификация на Икономически Университет Варна в специалност “Мениджмънт в рекреацията” и в курс “Лечебно-възстановителен масаж”.
Участвал съм в организиране и изпълнение на оздравителна програма с елементи на китайска гимнастика и методи на рефлексотерапия за деца и възрастни, в конгреси и конференции по акупунктура, позитивна психотерапия, кинезитерапия, рехабилитация.
Провеждам тренинги за развитие на внимание и паметта, семинари по Практическа психология.
Лекувам с иглотерапия от 1988г.
Вегетарианец.

Маруся Маринова

Life Coach, аромапсихолог

Двигател винаги ми е бил вътрешния импулс, този за който знам, че е истински, силен и най-вече мой. Това, че никога не ме е подвеждал, е самата истина. Обичам истински чистите и простички неща, обичам природата, вятъра, тишината, дъжда, слънцето, луната. Знам, че лошото време е само шаблонен израз. Обичам близките си, приятелите, ценя искренността, борбеността, ума и чувството за хумор у хората. Арменският дудук, саксофона, конете, котка на име Марс ме карат да се чувствам прекрасно.
Обожавам съпруга си, който е и моят първи учител, беседите, пътешествията. Любовта към детето ми ме накара да бъда отговорна и така е и до днес, ценя всеки живот и смятам, че е уникален дар.
Завършила съм Медицински Колеж към МУ Варна 1988г, Базисно обучение по Позитивна Психотерапия 2008г, Фамилно консултиране и терапия 2009г. към Дружество по Позитивна Психотерапия в България, НЛП практик и НЛП мастър практик към НЛП България, Професионален Коуч към Българска Коучинг Академия (БКА) с преподавател Лора Арнаудова, Първа степен КАН Терапия с преподавател Николай Христов в Школа по масаж “ Свети Никола“, Аромапсихология 2015 към Институт по ароматерапия Русия с преподавател Д-р Саков, Ароматерапия при заболявания на опорно-двигателния апарат, Ароматерапия за профилактика, Козметология към института по Ароматерапия, Русия, НЛП Личен коуч и Коучинг практика като част от Сертификационна програма НЛП Коуч от обществото по НЛП и БКА.
Това е до днес, надявам се да продължи…

 

Като екип
Много време посещавахме различни курсове, пробвахме различни практики, учихме се от много и прекрасни хора и най- важното изпробвахме наученото върху себе си. Сега сме сигурни, че всичко това работи и сме готови да го споделим с вас. Нашите различни подходи и методи само обогатяват общата практика. Ние не спираме дотук, защото както казва поговорката: “ Човек се учи, докато е жив „!
В нашето малко интернет пространство даваме за вас интересна информация и се надяваме, че всеки, който е влязъл тук е намерил нещо за себе си или се е вдъхновил за промяна. Радваме се, че сме докоснали всеки от вас и че споделяме пътя си заедно!
Благодарим Ви!

Вашият коментар